Next Step Videochallenge

Leer video's maken in 5 eenvoudige stappen en trek meer klanten aan!

Leer in 5 stappen hoe je video's inzet voor jouw onderneming

Met heldere uitleg hoe je je eigen video's professioneel opneemt met je smartphone

+ Inclusief e-book met Tips & Tools voor Video 2019

Inclusief draaiboeken voor het maken van jouw introductievideo, videoweggever, vlog of tutorial.

+ Ontvang als BONUS 5 lessen 'Basistips voor Video Editing'

Geschikt voor zowel gebruikers van iPhone als Android telefoons.

De snelste manier om 1.000'en potentiële klanten te bereiken is met geloofwaardige video's

Startdata training:

15 juli 2019 (VOL)
5 augustus 2019 (VOL)
9 september 2019


Investering: 599 euro

Tara Verhoeven Hart 4 Organizing

Nog nooit heb ik met zoveel passie en plezier meegedaan aan een video challenge. De Next Step Challenge van Laura is een absolute aanrader. Zij geeft heldere uitleg, goede tips en is ook betrokken bij de deelnemers. Je raakt vanzelf geïnspireerd door Laura. Als je eenmaal begint met het maken van video's met haar ondersteuning krijg je vanzelf zin in meer. Ik ben er superblij mee. Mijn grootste inzicht was dat je gewoon jezelf kunt zijn en daarmee je boodschap het beste overbrengt. Heel fijn zijn de werkboeken waarmee je stapje voor stapje dichter bij je verhaal komt. Laura Elsman, , je bent een kanjer en de beste videocoach ever.

Janique SchildkampImagoconsultant Unique Janique

Heb mee gedaan aan de videochallenge van Laura en ik kan zeggen dat ik over de drempel heen ben van video’s maken. Het is een prachtig middel om jezelf meer zichtbaar te maken maar ook om je bedrijf naar een hoger level te brengen. Laura neemt je in haar ervaringen mee op een ontspannen en enthousiaste manier zodat je eigenlijk niet meer terug kunt. Want het is leuk en leerzaam! Heb de Next step challenge ook gedaan en ga vanaf september meedoen in haar online video Academy. Dus zou zeggen, schroom niet en geef je vrijblijvend op voor de challenge!

Sabrine Kasno De Online Salon

Een video editen kon ik al maar echt ontspannen met vertrouwen video's opnemen vond ik lastig. Met behulp van Laura en haar video scrips is het mij gelukt! Nooit geweten dat spontaan video's met een script ook een optie is ☺️Dank je wel Laura voor al je tips!

Leer hoe jij stap voor stap je verhaal vertelt op video en 1.000'en harten raakt met je boodschap

Startdata training:

15 juli 2019 (VOL)
5 augustus 2019 (VOL)
9 september 2019


Investering: 599 euro

Silvia HondelinkSlaapcoach

Het enthousiasme waarmee Laura je helpt en met je meekijkt is super. Het zorgt dat je gemotiveerd bent om door te gaan. De video's in het online programma The Next Step zijn duidelijk en helder, evenals de bijbehorende werkbladen. Het is erg leuk om eraan deel te nemen!

Elike van de Kerkhof E-Like

Leuke training door een enthousiaste Laura. Met dagelijkse filmpjes leert ze je stapsgewijs een video te maken en te editen. Na deze 5 daagse challenge kan je al een aardig filmpje maken. Zeker een aanrader.

Madeleine Niepoth Bewust-zijn in Communicatie

Laura is een schat en wat mij betreft de meest energieke en motiverende video-businesscoach die ik ken. Ze voelt haarfijn aan wat vrouwelijke ondernemers tegenhoudt als het gaat over ZICHTBAAR WORDEN met video. Die 2 woorden deden mij in het verleden ook vaak genoeg huiveren. Laura heeft mij door deze challenge laten ervaren dat ZICHTBAAR WORDEN met video’s, een ontspannen, leuke en leerzame ervaring kan zijn. De Next Step Videochallenge biedt zeer waardevolle lessen die je stap voor stap verder brengen. Inclusief de motiverende coaching van Laura een absolute aanrader!

Stop met treuzelen en kom nu in actie om aan je zelfvertrouwen en zichtbaarheid te werken.

Startdata training:

15 juli 2019 (VOL)
5 augustus 2019 (VOL)
9 september 2019


Investering: 599 euro

Trudie Kissen A Touch of Kiss

Wat een supergave videotraining! Je kunt zien dat Laura een echte vakvrouw is en weet waar ze het over heeft. Ze legt het gewoon super simpel uit in leuke filmpjes. Ik heb weer zo ongelooflijk veel geleerd. Ze is enthousiast en geeft altijd opbouwende feedback.

Anneke Bosch Ik Wil Een Jurk.nl

Geen hocus pocus maar duidelijke korte opdrachten die je op weg helpen goede video's te maken: Laura zorgt ervoor dat je gemotiveerd aan de slag gaat. Je doet jezelf en je bedrijf tekort als je niet meedoet en het is ook gewoon nog eens leuk! Dankjewel Laura!

Marjon SarsYour Personal Shopper TV

Wat een power. Wat een enthousiasme. I love it. Ik zou zeggen, sluit je aan, en laat je inspireren. Super bedankt Laura.